• Kontaktirajte nas
    +385 91 601 2868
  • Pošaljite e-mail
  • Radno vrijeme
    09:00 do 19:00

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Iza našeg tima stoje zaljubljenici u život, oni koji duboko vjeruju da je život nemoguće voljeti ako se ne voli same sebe odnosno svoje tijelo. Zbog toga ćete u našem timu pronaći profesionalce iz različitih vrsta sporta i rekreacije. Bilo da se radi o pojedinačnom ili grupnom sportu, rekreaciji ili olimpijskom sportu, članovi tima (ambasadori, nutricionisti, treneri i sportaši) svoje tijelo koriste kao stroj visoke kvalitete i kao takvog pune ga najkvalitetnijim gorivom.

Ovisno o sportu kojim se bave, svaki od naših ambasadora koristi svoj paket suplemenata i dodataka prehrani kako bi postigli najbolje rezultate u realnom vremenu. Svojim primjerom dokazuju koliko su dosljedni i pouzdani pa samim time raste interes za našim proizvodima.

XPN proizvode je moguće pronaći u našem Webshopu www.xpnworld.hr ili putem ambasadora, a nerijetko su „ambasadori“ i sami fitness centri i klubovi.

Svi u našem timu posjeduju višegodišnje znanje i iskustvo u praćenju utjecaja prehrane na sportske, ali i životne, rezultate.

Nema nas puno, ali izabrali smo najbolje za sebe, samim time i za vas. Obratite nam se s apsolutnim povjerenjem kako bismo zajedno iskoristili maksimalan potencijal života.

Novosti i akcije

Kreatin
25svi2018

Kreatin

Kreatin je spoj triju aminokiselina (arginina, glicina i metionina). Tijelo ga može u određenoj mjeri samo proizvesti u jetri, a pohraniti u mišićima, no...
Kako ubrzati metabolizam?
09svi2018

Kako ubrzati metabolizam?

Prije nego dam ikakav savjet, možda da osvježim ideju zašto bismo uopće poželjeli imati brži metabolizam? Za taj dio priče najjednostavnije nam je zaviriti...
BCAA
26pro2017

BCAA

BCAA Branched-Chain Amino Acids (aminokiseline razgranatog lanca; koji čine leucin, isoleucin i valin) zahvaljuju svoj naziv granajućoj molekularnoj strukturi....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija