• Kontaktirajte nas
    +385 91 601 2868
  • Pošaljite e-mail
  • Radno vrijeme
    09:00 do 19:00

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Mi smo dinamičan i mladi tim čiji je cilj osigurati kvalitetne i certificirane proizvode na tržištu sportske prehrane.

 

Osnivanje Donatius t.o. tvrtke pokrenula je ljubav prema zdravom načinu života. Specijalizacija i boravak u inozemstvu velikim dijelom su pridonijeli kvaliteti obavljanja našeg posla. Posjedujemo 10-godišnje iskustvo na području fitness djelatnosti i prodaji sportske prehrane.

 

Donatius tim član je europske specijalizirane mreže na području savjetovanja i prodaje proizvoda kao  dodacima prehrani.

 

Svaki član tima aktivno vodi i omogućuje stalnu podršku od prvog susreta do lojalnih i dugogodišnjih suradnji između proizvođača fitness prehrane i korisnika.

 

  • Naši proizvodi dostupni su za kupnju u fitness i sport centrima i specijaliziranim trgovinama pri čemu će na usluzi savjetovanja o proizvodima  biti nutricionisti i treneri..
  • Među  naše klijente ubrajamo specijalizirane trgovine za dodatke prehrani, fitness i sport centre, kao i nutricioniste i profesionalne osobne trenere.

 

Kontaktiraj nas već danas i savjetuj se s nama.

Novosti i akcije

Kreatin
25svi2018

Kreatin

Kreatin je spoj triju aminokiselina (arginina, glicina i metionina). Tijelo ga može u određenoj mjeri samo proizvesti u jetri, a pohraniti u mišićima, no...
Kako ubrzati metabolizam?
09svi2018

Kako ubrzati metabolizam?

Prije nego dam ikakav savjet, možda da osvježim ideju zašto bismo uopće poželjeli imati brži metabolizam? Za taj dio priče najjednostavnije nam je zaviriti...
BCAA
26pro2017

BCAA

BCAA Branched-Chain Amino Acids (aminokiseline razgranatog lanca; koji čine leucin, isoleucin i valin) zahvaljuju svoj naziv granajućoj molekularnoj strukturi....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija